2016szuperjackpotnapok_banner

Legfrissebb hírek

 • Munka Chantilly-ban
  Munka Chantilly-ban
  2016. 11. 02. 16:36

  Esélylatolgatás a csütörtöki Kincsem+ futamhoz

  2016. 11. 3. – csütörtök – Jackpot: 300.000.000 Ft
  Csütörtökön a fesőti Chantilly szervezi a nap főversenyét. A Prix d’Egmont-ban 16 kanca méri össze tudását PSF felületen, ami a hazai szintetikushoz hasonló. A versenyben négyéves és idősebb kancák vehetnek részt.
  Véleményünk: Cozy Girl (3) – Sans Peur (1) – Arcadia (4) – Falcolina (2) – Fille d’Avril ...
 • A Lovaregyleti Díj befutója, belülről kifelé: Amigo Star (ifj. Kozma István), Three Robins (Zdenko Smida), Rhett Butler (Christian Gnesi), Eltham (Stanislav Georgiev)
  A Lovaregyleti Díj befutója, belülről kifelé: Amigo Star (ifj. Kozma István), Three Robins (Zdenko Smida), Rhett Butler (Christian Gnesi), Eltham (Stanislav Georgiev)
  2016. 11. 02. 12:06

  Látványos küzdelem és Amigo Star siker a Lovaregyleti Díjban

  Az idei Lovaregyleti Díjban az év egyik legszebb és leglátványosabb küzdelmét láthattuk. A befutás után az eredményekben mindig olvasható, hogy a lovak mekkora különbséggel végeznek egymás mögött, ezt döntően a ló orrától a farkáig számított lóhosszban szokták megadni, azonban ebben a versenyben az első négy helyezett közötti összes különbség nem tett ki egy lóhosszt. A ...
 • orinoco.1024
  2016. 11. 02. 11:30

  Orinoco start-célban nyerte a Föl-le Díjat

  A nagy favorit, Titán Ville (Fazekas Imre) hibázott a start után, Magisztert pedig lejelentették, így hamar 4 fősre csökkent a Föl-le Díj mezőnye. Ezt követően Orinoco (Lakatos Árpád) végig vezetve nyerte a futamot, megelőzve a hároméves Under World-öt (Varga Sándor), valamint Szacharint (Kolozsi Sándor) és Szilvást (Komáromi Krisztina).
  A szombati versenynap legjobban fizető futama a Vendéglős ...
Nincsenek még futamok erre a napra
Betöltés...